06 Aug 2021 | Thermo Tours AS

Om Thermo

Thermo har lång erfarenhet av ull- och bussresor. På kontoret i Askim i Norge planerar och organiserar vi bussresor i Norge & Sverige.

Thermo startade med ullresor redan 1990 och har därmed varit längst i Norden med ett 30-årsjubileum 2020! Vi har mycket trevliga konsulenter som välkomnar dig när du kommer fram till ankomstplatsen. Thermo är bra på resor i Sverige – vi kör från Sundsvall i norr till Ystad i söder och allt däremellan. Under åren har vi fått många samarbetspartners som vi är stolta av att arbeta tillsammans med. Vi kör fina moderna bussar med säkra och trygga chaufförer. Våra produkter är gjorda av ren ull och är resultatet av många års erfarenhet och forskning. Produkterna har inte genomgått någon form av kemisk process och har därför behållit sina naturliga och värdefulla egenskaper som 100% ren ull skall ha.
Ull är den äldsta textilen vi känner till. Ren lammull, med det naturliga fettet lanolin, säkerställer att kroppstemperaturen hålls jämn och att fukten transporteras bort från kroppen, oavsett årstid. Produkterna, som är av mycket hög kvalitet, är gjorda av förstagångsklippningen av merinolam och Kashmir och är därför extremt mjuka och bekväma. Erfarenhet och forskning har visat att användning av sängkläder i ren ull med lanolin har en positiv effekt på kroppen. Våra produkter är mångsidiga och kan användas av alla oavsett ålder. Fler och fler människor blir medvetna om naturens egna rikedomar och hur viktigt det är att utnyttja vad den har att ge oss. Var snäll mot dig själv och din kropp – kom ihåg att god hälsa är en av de viktigaste sakerna i livet!