06 Aug 2021 | Thermo Tours AS

Nya Thermo!

Vi är stolta över att presentera vår nya hemsida

Jag heter Mary-Anne Grimsøen och jag jobbar som VD här på Thermo. Jag har haft nöjet att vara med på Thermo sin resa de senaste 10 åren, något jag är mycket stolt  och glad över. Jag, tillsammans med det härliga gänget med reseplanerare som sitter på kontoret i Askim i Norge. Coronapandemin har drabbat oss hårt. Vi jobbar med resor och ingen kan resa. Det har varit en mycket utmanande  situation i över ett år nu, för oss och för många andra inom turistnäringen. Det har varit tuffa tider och flera har varit tvungna att stänga sina dörrar , men vi har tagit oss genom detta.
I motgångar blir man kreativ. Thermo har investerat stort i att skapa en ny hemsida med ett enklare bokningssystem för våra gäster där man kan registrera sig. Det ska vara enkelt att betala för en resa så vi har också använt möjligheten att utveckla nya betalningsmetoder som kort & SWISH. Vi på Thermo ser ljust på framtiden och ser fram emot att göra många fina bussresor tillsammans med er. Mycket tyder på att det säkraste valet just nu kommer att vara att resa i Sverige ett tag. Vi svenskar reser i Sverige som aldrig förr! Är du redo att komma ut på en resa? Vi har plats! Hos oss hittar du inspiration för dom goda upplevelserna! Vi ser fram emot en ny öppning där vi kan köra bussar  och sälja ull igen!
Välkommen ombord på bussen på ditt nästa äventyr – följ  med oss på en resa! Vi ser fram emot att träffa dig igen, vaccinet gör oss friare med en framtid som vi inte har haft på länge. Boka din resa med oss ​​nu!